Forum Index > Internet > WordPress

#0 by SmYLeYs (User) (0 mesaje) at 2012-06-06 14:40:41 (276 săptămâni în urmă) - [Link]Top


Aici puteţi da întrebări la care nu aveţi răspuns, prezenta site-urile dvs. care sunt pe această platformă(cms).

Despre WordPress

WordPress este o platformă de tip sursă deschisă pentru publicarea blog-urilor. Platforma WordPress este scrisă in limbajul PHP, folosind pentru gestionarea bazelor de date sistemul MySQL. Dispune un sistem de şabloane scrise în limbajele HTML si CSS. Avantajele majore prezentate de WordPress sunt simplitatea şi numeroasele plugin-uri create de către comunitate.
WordPress a apărut prima dată in 2003 ca precursor al b2/cafelog, care era utilizat de 2 000 de bloguri la acea vreme.
ÎnchideЗакрыть
Link-uri utile

  • http://wordpress.ro/ - WordPress.ro nu este asociat cu WordPress.org. Este o iniţiativă a KennoMedia pentru a oferi utilizatorilor din România cel mai puternic şi mai popular sistem de blog existent în prezent.
ÎnchideЗакрыть

Editat de către SmYLeYs la 2015-06-09 23:11:51




Mesaj util ?   Da / Nu   26 / 0   26 puncte

Top mesaje

By PumPkinMD (Pățănaș de treabă ™ | ✩) (0 mesaje) at 2016-09-26 17:34:58 (51 săptămâni în urmă) - [Link]
Salut băieți.
Am așa o dilemă, mai degrabă o propunere.
Aș vrea să mă învăț a crea teme pentru Wordpress la un nivel avansat, cu toate standartele și normele. Pentru aceasta am nevoie de o persoană care lucrează și are practică în sfera dată.

- Ce procese și ce limbaje cunosc care sunt minim necesare pentru a începe lucrul ca Front-End developer?
Cunosc avansat Photoshop. Sunt în stare să creez și propriul design.
Cunosc avansat HTML și CSS. Am studiat vara trecută conform lecțiilor lui Evgheniy Popov.
Cunosc Wordpress și cum să transofrm un site simplu HTML în WP.

- Ce aș dori extrem de mult să învăț?
Bootstrap. E extrem de important pentru mine. :)
Standartizarea. Ce ar trebui obligatoriu să conțină o temă wordpress.
Optimizarea codului.
Găsirea noilor căi de a soluționa un bug.

- Care e propunerea mea?
Să lucrez/creez/inventez/codific ( numiți cum doriți ) teme pentru Dvs. ( Gratuit ) iar în schimb să primesc experiență/ajutor. O să fii nevoit să îmi găsești greșelile și în caz că am probleme cu soluționare acestuia, un mic sfat sau o aluzie. Nu e o obligațiune și mult timp nu am să jefuiesc.
Dar oricum, de la început o să am nevoie de mai multă atenție.
Dar am studii și am să pot oferi acestui 'job' doar 4 ore/zi + orele de weekend.

Să pot lucra într-un oficiu ar fi perfect. ( Acasă sunt influențat de mai mulți factori. Am nevoie doar de o masă. )
În caz că e nevoie pot semna și un contract în care mă oblig ca timp de x luni să lucrez gratuit pentru dvs. în schimbul experieței, cu posibilitatea de prelungire ulterioară a acestuia.
Cam atât.
Dacă e de acord cineva cu această propunere, aș fi foarte bucuros pentru ajutor.
P.S. Acuș o să zică cineva "Ai internet, poți învăța și singur."
Da, sunt de acord, așa am făcut cu HTML, CSS și WP. Dar mai departe nu pot progresa fără un ajutor.

Cine are propuneri sau întrebări, vă rog adresați-vă în PM.
Mulțumesc anticipat. :wink:




Mesaj util ?   Da / Nu   1 / 0   1 puncte

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
<< Precedenta      Următoarea >>

#26 by anselMuzician (Say hello to future!) (2 mesaje) at 2012-07-01 13:55:04 (272 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#25 speedzone, ok, am sa incerc, mersi mult


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#27 by endy (User) (0 mesaje) at 2012-07-01 22:17:48 (272 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Interesanta tema. Doar ca-i putina activitate aici.

P.S. Tema se urmăreşte


Mesaj util ?   Da / Nu   1 / 0   1 puncte
#28 by speedzone (Power User) (0 mesaje) at 2012-07-02 15:11:12 (272 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#27 endy, "... Support Line ..." - activitate vor fi cind vor fi probleme ) , bine ca nus.. ))


Mesaj util ?   Da / Nu   3 / 0   3 puncte
#29 by M1keMak (User) (0 mesaje) at 2012-08-11 08:06:02 (266 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Было бы неплохо залить несколько скринов с программы в топик.


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#30 by lao9 (Power User) (1 mesaje) at 2012-08-11 19:50:35 (266 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Cum adaug pagina 404 error ? am cautat pe net ,dar nu se primea la mine



Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#31 by SmYLeYs (User) (0 mesaje) at 2012-08-11 20:15:49 (266 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#30 DimaDJ1, "... 404 error  ..." - Пропиши в .htaccess
Code

ErrorDocument 404 /404.php



Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#32 by lao9 (Power User) (1 mesaje) at 2012-08-11 20:20:41 (266 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#31 SmYLeYs, arata standart http://img525.imageshack.us/img525/665/screenshot20120811001.jpg
cum fac sa arate tot pe pagina saitului ?


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#33 by TPI Drivers Club (Power User) (1 mesaje) at 2012-08-11 20:34:52 (266 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#32 DimaDJ1, "... 404.php ..." - pai ai acest fisier in radacina site-ului?


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#34 by lao9 (Power User) (1 mesaje) at 2012-08-11 20:36:44 (266 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#33 TPI, da http://img163.imageshack.us/img163/665/screenshot20120811001.jpg
dar cum sa-l conectez?

si inca ceva ,o problema cu favicon ,fac tot cum spune aici http://jul-collection.com/favicon-sozdaem-i-dobavlyaem-favicon-dlya-sayta-na-wordpress.html ,dar tot nu vrea sa-l arate

daca pun hyper-cache ,spatiu de pe server se va umplea cite putin de la fiecare utilizator ?

Editat de către lao9 la 2012-08-11 21:26:53




Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#35 by FiVeDeatH (User) (0 mesaje) at 2012-08-14 16:15:46 (266 săptămâni în urmă) - [Link]Top
pun un cod php in pluginu Php Widget ,si imi apare asta http://img214.imageshack.us/img214/1259/screenshot20120814003.jpg
cod care la-m pus este :
Code

<?php readfile ("http://www.abireg.ru/informer/i1.php"); ?>


am incercat si altele si tot asa
am mai incercat sa instalezi alte pluginuri care poti pune coduri php,dar din pacate arata aceeasi prob


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#36 by SmYLeYs (User) (0 mesaje) at 2012-08-14 22:07:32 (266 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#35 FiVeDeatH, arata $end nu ai scris ceva corect.


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#37 by TPI Drivers Club (Power User) (1 mesaje) at 2012-08-14 22:31:06 (266 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#35 FiVeDeatH, dai cu iframe :D


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#38 by SmYLeYs (User) (0 mesaje) at 2012-08-14 23:04:28 (266 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#37 TPI, "... iframe ..." - +1


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#39 by lao9 (Power User) (1 mesaje) at 2012-08-15 22:55:51 (266 săptămâni în urmă) - [Link]Top


#35 FiVeDeatH, poate nu-i corect codu


#37 TPI, din cite stiu ,iframe se pune la js,dar la php nu am vazut inca


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#40 by SmYLeYs (User) (0 mesaje) at 2012-08-15 23:48:22 (266 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#39 DimaDJ1, iframe html :) <iframe src="linkul"/>


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#41 by veaceslavv (Power User) (0 mesaje) at 2012-09-07 22:20:59 (262 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Am o temă pe wordpress care nu permite să alegi pagina pe care vor fi postate articolele, adică aş vrea ca unele articole să apară pe pagina principală, altele să le public pe o pagină aparte (nu index, ci spre exemplu - carti), luînd în considerare că tematica va fi alta... cum se poate de făcut acest lucru???

Unde, ce trebuie de redactat???


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#42 by SmYLeYs (User) (0 mesaje) at 2012-09-07 22:22:30 (262 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#41 veaceslavv, Hmmm nu am auzit de asa ceva...


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#43 by veaceslavv (Power User) (0 mesaje) at 2012-09-07 22:33:41 (262 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Uite pe http://itmoldova.com/ - toate paginile sunt conforme cu categoriile, dar eu vreau ca articolele dintr-o anumită categorie să apară pe pagina creată de mine, restul să apară pe pagina principală.


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#44 by endy (User) (0 mesaje) at 2012-09-07 23:08:31 (262 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#43 veaceslavv, Page Templates


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#45 by veaceslavv (Power User) (0 mesaje) at 2012-09-08 12:33:34 (262 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#44 endy, îţi mulţumesc, parcă ceva a început să se primească...


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#46 by Cram (îndrăgostit de limba română) (0 mesaje) at 2012-09-08 16:19:35 (262 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#45 veaceslavv, poți să editezi taxonomia paginii index.php ca să nu fie afișate articolele dintr-o anumită categorie.
dar le vei afișa pe altă pagină


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#47 by veaceslavv (Power User) (0 mesaje) at 2012-09-09 13:27:43 (262 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Da mulțumesc mult mi-a reușit, acum îmi bat capul cu rss, aș vrea ca în rss de bază să nu apară articolele din categoria X, pentru aceasta, va fi - alt rss al categoriei x... dar trebuie să-l excud din feed-ul principal, ce fișier răspunde de alcătuirea feed-ului?


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#48 by Cram (îndrăgostit de limba română) (0 mesaje) at 2012-09-09 13:34:04 (262 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#47 veaceslavv, asta-i mai ușor:
https://www.google.md/search?q=wordpress+exclude+a+category+from+rss


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#49 by veaceslavv (Power User) (0 mesaje) at 2012-09-09 13:54:59 (262 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Acest plugin exculde în general feed-ul unei categorii, dar eu am nevoie doar în feed-ul de pe pagina principală să fie exclus, iar pe pagina unde vor fi postate articolele unei anumite categorii să fie funcțional feed-ul pentru catergorie, cu toate că am găsit unde trebuie făcute modificările - în funcțions.php

Peste tot în net, este spus că dacă doresc să exclud o categorie din feed, trebuie să modific functions.php și să introduc următorul cod:
function fb_cat_exclude($query) {
if ($query->is_feed) {
$query->set('cat','-12,-13,-33');//id категории
}
return $query;
}
add_filter('pre_get_posts','fb_cat_exclude');

Numai că îmi dă eroare dacă îl introduc, interesant e că nimeni nu spune unde anume el trebuie introdus... cred că de asta îmi dă eroare...

Editat de către veaceslavv la 2012-09-09 15:48:04




Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#50 by SmYLeYs (User) (0 mesaje) at 2012-09-10 00:14:14 (262 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#49 veaceslavv, citeste ce erroare iti da.


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
<< Precedenta      Următoarea >>

Forum Index > Internet > WordPress


Navigare rapidă:


Comunitatea digitală din Moldova. Să adunăm și să organizăm conținutul autohton de pe întreg internet pe un singur site web.