Forum Index > Hardware > Probleme cu Hardware / Проблемы с железом

#0 by Vitalii89 Drivers Club (⛔ ) (2 mesaje) at 2010-12-28 00:07:26 (351 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Propun tema pentru a evita aparitia multipla a temelor cu acelasi mesaj: ajutati-ma!

Tema a fost creata pentru a evita supraincarcarea rubricii cu teme de o zi-doua.

Cele mai frecvente probleme vor fi analizate concret in postul #0.

HOWTO: Găsim drivere pentru dispozitivele necunoscute


Eu nu am de gind sa ajut nimanui, daca nu vor fi indeplinite conditiile:
1. Descrierea concreta a problemei
2. Screenshot/fotografie care atesta problema
3. Configuratia concreta hardware, sumar- software
4. Evenimente care s-au intimplat inainte de aparitia problemei.


Textul din acest post nu-mi aparține, am devenit owner recent. În măsura posibilității voi face schimbări.
Check out for updates #0.

Editat de către Vitalii89 la 2015-12-08 22:44:47




Mesaj util ?   Da / Nu   37 / 0   37 puncte

Top mesaje

By AndyPro (Железных дел Мастер) (0 mesaje) at 2017-04-22 17:16:40 (22 săptămâni în urmă) - [Link]
#7138 Cornul11, попробуй с другой... если будет работать значит только менять




Mesaj util ?   Da / Nu   4 / 0   4 puncte

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 ... 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294
<< Precedenta      Următoarea >>

#6826 by Igiu (Knight of TMD) (0 mesaje) at 2017-01-27 10:43:13 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6825 Vitalii89, nu e vizibil in genere!


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6827 by vasea89 (Mod.Forum.Cat Soft & Hardware) (1 mesaje) at 2017-01-27 10:45:31 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6824 Igiu, Să-l conectezi direct prin SATA la PC nu ai încercat?


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6828 by Vitalii89 Drivers Club (⛔ ) (2 mesaje) at 2017-01-27 13:31:41 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6826 Igiu, unde nu este vizibil în genere? În Device Manager?


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6829 by Igiu (Knight of TMD) (0 mesaje) at 2017-01-27 14:45:04 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6828 Vitalii89, da


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6830 by Vitalii89 Drivers Club (⛔ ) (2 mesaje) at 2017-01-27 14:46:39 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6829 Igiu, la diagnostică atunci.


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6831 by Igiu (Knight of TMD) (0 mesaje) at 2017-01-27 14:47:20 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6830 Vitalii89, il returnez pe ebay!


Mesaj util ?   Da / Nu   1 / 0   1 puncte
#6832 by webhelp (User) (0 mesaje) at 2017-01-28 02:32:31 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Am tv-ul conectat la PC 4k 60hz prin cablu hdmi. Random se face ecranul negru, dispare si sunetul pe o secunda apoi apare totul inapoi. Seamana cu chestia care se intimpla cind faci alt tab la un joc. Presupun ca problema e in cablu sau tv, ce propuneti? sa cumpar alt cablu hdmi-hdmi sau sa incerc dvi-d-hdmi sau displayport-hdmi? Acest lucru nu se intimpla daca stau in fullhd. O alta problema e ca nu pot obtine chroma 4:4:4 chiar daca setez in setari la gpu RGB sau YCbCr444.
tv: samusng ku6072
gpu: 1060 gaming x

Editat de către webhelp la 2017-01-28 10:04:35




Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6833 by Vitalii89 Drivers Club (⛔ ) (2 mesaje) at 2017-01-28 12:39:11 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6832 webhelp, încearcă alt cablu.


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6834 by fvictor (Țara mea, Colțun de lână) (0 mesaje) at 2017-01-28 13:52:39 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Salutare, asa o situatie mai stranie: am conectat la un tv samsung la jack niste boxe, a lucrat tot normal, si cand am scos jackuldeja a disparut sunetul la boxele tv-ului. Cand dai sunetul mai tare/mai incet, acolo este arata ca inca este conectat un dispozitiv la jack. Presupun ca in sistem a parut un bug sau poate ca portul are vreo defectiune. In trecut conectat tot normal, nu era problema.
Am incercat sa resetez setarile din fabrica, nu a ajutat; am deschis si capacul la tv, am deconectat boxele tv-ului, oricum nu ajuta. A intalnit cineva asa problema?


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6835 by webhelp (User) (0 mesaje) at 2017-01-28 14:52:20 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6833 Vitalii89, acum am asa cablu Defender hdmi-10pro, pe cutie e indicat ver. 1.4 si pe cablu scrie hight speed...


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6836 by Vitalii89 Drivers Club (⛔ ) (2 mesaje) at 2017-01-28 16:17:06 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6835 webhelp, poate să fie defect fizic.


Mesaj util ?   Da / Nu   1 / 0   1 puncte
#6837 by MrLucian (Invisible™) (0 mesaje) at 2017-01-28 16:20:19 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Baieti salut,
Dupa transportarea unui laptop in geanta, la aprinderea lui nu-mi lucreaza modulul wifi si la bara start mereu imi da "нет доступных подключений "

A murit modemu? Sau poate fi alta cauza?


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6838 by Antikiller07 (Power User) (0 mesaje) at 2017-01-28 16:29:15 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
salutare am si eu o problema poate cunoaste cineva ce se poate de facut... am 6700k si 1070 ... apar des "rivki" in jocuri, iar in monitoring la msi after...fps e mare insa zaderjka merge bine 6-8 si apoi brusc pe la 34-35 si iarasi scade...temperaturile sunt normale....zagruzka la video si proc nu ajunge nici la 90% practic...OC nu am facut... la proc e 4 ghz...la video e 1721 asa arata asus gpu tweakII...win7 x64...am observat cel mai des in gtaV si deus ex, in dota2 mai rar dar sunt si acolo...ms mult


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6839 by Krakadil (Power User) (0 mesaje) at 2017-01-28 16:31:28 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6838 Antikiller07, ce psu ai ? joci de pe HDD sau ssd ?


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6840 by MrLucian (Invisible™) (0 mesaje) at 2017-01-28 16:33:31 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
http://imgur.com/opYfFHL

Deci sa inteleg ca s-a dezunit cablurile celea 2 de la modem care duc spre ecran?


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6841 by Antikiller07 (Power User) (0 mesaje) at 2017-01-28 17:12:27 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6839 Krakadil, CHIEFTEC CTG-750C, 750 evo


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6842 by Krakadil (Power User) (0 mesaje) at 2017-01-28 17:21:32 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6841 Antikiller07, vsyns on/off incearca sa dezactivezi sa activez,in unele cazuri influentiaza si creeaza instabilitate in gaming


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6843 by Antikiller07 (Power User) (0 mesaje) at 2017-01-28 18:17:22 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6842 Krakadil, am incercat mai ales in gta si nu ma observat schimbari...ma gindeam ca poate sa fie de le frecvente ele tot timpul joaca...mai ales la videocarta, sau poate ca pun la jocuri frecv de 144?


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6844 by drakulaboy (˙·•●addicted2house●•·˙) (0 mesaje) at 2017-01-28 19:02:16 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6843 Antikiller07, "... frecv de 144? ..." - da dacă pui 60 ?


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6845 by Vitalii89 Drivers Club (⛔ ) (2 mesaje) at 2017-01-28 19:16:39 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6837 MrLucian, "... Dupa transportarea unui laptop in geanta ..." - vezi poate are laptopul un switch de wi-fi pe unele din părți, cel mai probabil pur și simplu s-a schimbat în poziția off.

#6840 MrLucian, "... Deci sa inteleg ca s-a dezunit cablurile celea 2 de la modem care duc spre ecran? ..." - nu e modem, dar cartelă de rețea. Și ca să se desprindă acele cabluri i-ar trebui o lovitură foarte puternic la laptop ca să se întâmple acest lucru.


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6846 by AndyProParticipant la concursul Counter-Strike Masters Tournament (Железных дел Мастер) (0 mesaje) at 2017-01-28 19:24:54 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6843 Antikiller07, видеокарта должна быть загружена на 99-100%, если у тебя выключеная вертикальная синхронизация (vsync).


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6847 by Dan_1 (ⓉⓇⒶⓃⒸⒺⓇ) (0 mesaje) at 2017-01-28 20:02:40 (34 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Am un router TP-Link TL-WR642G, dar nu mă pot conecta la setări, nu vrea să recunoască 192.168.1.1, cu toate că această adresă este scrisă pe partea de jos a router-ului, știe cineva vre-o soluție? Reset-ul nu a ajutat...


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6848 by Antikiller07 (Power User) (0 mesaje) at 2017-01-28 20:19:35 (33 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6846 AndyPro, hz ... in gta este acolo cistota obnovlenii si eu am pus-o la 144 hz, in monitoring mai mult de 143 niciodata nu ridica... zagruska e de la 60-95 % mai mult nu am vazut...citeodata cade la 60-70 fps si creste timingul de la 6-8 ms la 35 si apar rupturi de cadre, plus la ceasta frecv la VGA joaca, poate fi 900 pe urma 1500 si apoi 1900... ceva nu pun eu setarile normal sau ce poate fi?


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6849 by AndyProParticipant la concursul Counter-Strike Masters Tournament (Железных дел Мастер) (0 mesaje) at 2017-01-28 20:47:51 (33 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6848 Antikiller07, в таком случае процессор не справляется с нагрузкой, насколько он загружен во время игры? У тебя мониторинг есть?


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte
#6850 by Antikiller07 (Power User) (0 mesaje) at 2017-01-28 21:08:36 (33 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6849 AndyPro, da este afterburner-ul cela...la proc arata maxim 50-60 % load


Mesaj util ?   Da / Nu   0 / 0   0 puncte

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 ... 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294
<< Precedenta      Următoarea >>

Forum Index > Hardware > Probleme cu Hardware / Проблемы с железом


Navigare rapidă:


Comunitatea digitală din Moldova. Să adunăm și să organizăm conținutul autohton de pe întreg internet pe un singur site web.